AS012 Készlethiány

Németh Ervin, Tűzzel kiáltó képzelet

Akciós!
Pár hónap híján tíz évvel az első versösszeállítás (Lélekben emelkedetten, 2003) megjelenése után egy újabb, ezúttal sokkal liberálisabb válogatást tartalmazó kötet állt össze, mely lényegesen pontosabb képet nyújt a „fő versíró korszakomról”, ezúttal kronológiai…
2 990 Ft 2 400 Ft
[6.07EUR] / db
Készlethiány!

Pár hónap híján tíz évvel az első versösszeállítás (Lélekben emelkedetten, 2003) megjelenése után egy újabb, ezúttal sokkal liberálisabb válogatást tartalmazó kötet állt össze, mely lényegesen pontosabb képet nyújt a „fő versíró korszakomról”, ezúttal kronológiai rendben és nem témakörök szerint.

1987 és 1989 közt mintegy 1000-1500 alkotást vetettem papírra, melyek kb. kétharmadát egy gyenge pillanatomban megsemmisítettem. Az itt közreadott 150 mű nagy része hajszál híján menekült meg a tíz évvel ezelőtti nagy selejtezéskor.

Ezúttal felvállaltam a populistább versek közreadását a maréknyi igazán értékes írás mellett. Az eseményektől eltávolodva, ma már látható, hogy egyes írásoknak kortörténeti jelentősége is lehet hosszabb távon, így talán megérte megmenteni őket, még akkor is, ha sok versnek személyes indíttatása is van.

Kezedben ím egy életdarab
lelkemből egy maréknyi por
melyet a földnek vissza már nem adok!

Külföldi egyetemi tanulmányaim után az ihletett versek már többnyire csak angolul szólalnak meg a fejemben (az év elején Reminiscence címmel jelent meg egy angol versválogatás az elmúlt húsz év arra érdemesnek talált, szigorúan rostált terméséből.) Ennek a kötetnek a szerkesztése közben azonban néhány újabb alkotás is született – köztük a kötet címét adó Tűzzel kiáltó képzelet is –, így talán lesz még remény újabb magyar versekre is...

jön tavasz megint
sarjasztani újabb verslábakat
növeszteni újabb szómezőket

Természetesen az olvasónak fontos szerepe van az alkotásban, amit hálásan köszönök mindenkinek, aki elolvassa ezt a kötetet.

A vers hétköznap születik
hétköznap olvasod –
Csak nekem ünnep a hétköznap

Tisztelettel köszönöm mindenkinek, aki ilyen ünnepnapot teremt számomra:

a Szerző

198 A5 oldal

Beolvasó elérhető a honlapon: http://www.angolsuli.com/kiado/index2.html

A kötethez díjmentes dedikálás tartozik, azonban dedikált köteteknél nem lehet élni az elállás jogával!

 

Rendkívül korlátozott példányban!

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


Amennyiben csak egy könyvet rendel, jóval kedvezőbb postadíjat számíthatunk fel! Kérjük, a vételár utalása előtt érdeklődjön!

Szállítási díj: 2 500 Ft Ingyenes 8 999 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek