AS002 Raktáron

English Reader, Positive English nyelvkönyv

Akciós!
Nyelvkönyv újrakezdő, intenzív kezdő, felfrissítő tanfolyamokhoz a könyvkiadó szlogenje szerint: "Angoltudás könnyen, szórakozva". Mi teszi ezt a kötetet pozitívvá? * Kommunikációközpontúság -- nem csak unalmas, végtelen nyelvtani tesztek * Hatékony (nyelv)tanulási…
2 395 Ft 2 300 Ft
[5.82EUR] / db
Max. rendelhető 1 db

Nyelvkönyv újrakezdő, intenzív kezdő, felfrissítő tanfolyamokhoz a könyvkiadó szlogenje szerint: "Angoltudás könnyen, szórakozva".
Mi teszi ezt a kötetet pozitívvá?
* Kommunikációközpontúság -- nem csak unalmas, végtelen nyelvtani tesztek
* Hatékony (nyelv)tanulási módszerek bemutatása
* Többségében pozitív beállítottságú példamondatok, szövegek
* Modern nyelvhasználat, valós élethelyzetek szemléltetése, mely már az első külföldi utazásnál is sikerélményhez vezethet
* Eltérő akcentusok, hasznos és félreérthető helyzetek szemléltetése
* Terméktámogatás honlapunkon (teljes hanganyag, számos letöltés, hibajavítás, stb.)

Eleged van a sikertelen nyelvtanulásból, elvont, gyakorlatilag használhatatlan témákból, magyar szerzőkre jellemző pesszimizmusból? Szeretnél végre megtanulni angolul? Akkor ez a könyv neked szól!

277 A5 oldal terjedelem, színes belső ábrák

Figyelem! A termék könyvkiadónk egyik legsikeresebb, "bestseller" terméke és jelenleg korlátozott példányban áll rendelkezésre. A tervezett újranyomásig (ami csak apróbb hibajavításokban fog eltérni), utolsó darabos árunak tekintendő, így kiárusítás alatt áll, ami azt jelenti, hogy nem vonatkozik rá a visszavásárlási garancia. Csak ennek tudatában legyen szíves megrendelni, illetve a vételárat kiegyenlíteni!

 

 

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


Amennyiben csak egy könyvet rendel, jóval kedvezőbb postadíjat számíthatunk fel! Kérjük, a vételár utalása előtt érdeklődjön!

Szállítási díj: 2 500 Ft Ingyenes 8 999 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2018-09-28

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Hasonló termékek