AS013 Raktáron

Positive English for Beginners

Akciós!
A Positive English újrakezdő, intenzív kezdő tankönyv vészesen fogy az üzletekben, ezért ideje volt átgondolni az újabb kiadást. A több éves tapasztalat azt mutatta meg, hogy két különböző változatot célszerűbb kihozni -- egyet a teljesen kezdőknek, egyet az újrakezdőknek,…
2 290 Ft 1 900 Ft
[4.80EUR] / db
Max. rendelhető 1 db

A Positive English újrakezdő, intenzív kezdő tankönyv vészesen fogy az üzletekben, ezért ideje volt átgondolni az újabb kiadást. A több éves tapasztalat azt mutatta meg, hogy két különböző változatot célszerűbb kihozni -- egyet a teljesen kezdőknek, egyet az újrakezdőknek, akik hajlandóak (vagy kénytelenek) nagyon intenzíven tanulni. A két kötet közt kb. 70 oldal és kb. 450-500 szókincs a különbség. A "kezdő" könyvből kimaradt a nehezebb olvasmányok egy része, valamint átgondoltunk néhány nyelvtannal kapcsolatos részt is. Kimaradt, például, a szenvedő szerkezet, a függő beszéd, a vonatkozó névmások és a mondatminták.

Viszont gondolva arra a nagyon sok tanár kollégára, aki megkedvelte az alapkönyvet, nem akartunk jelentős változást behozni, és csak nagyon minimális mennyiségben vannak új anyagok -- egy rövid olvasmány az időjárásról és néhány feladat a munkakönyvből. A magyarázatok és a példamondatok csak a szükséges hibajavításokban térnek el. Tehát, aki az első változatból tanított, az továbbra is maradhat megszokott könyvénél, legfeljebb ki kell hagynia a kieső oldalakat! Mivel még kapható az eredeti változat, immár két könyv közül lehet választani.
Természetesen a teljes hanganyag és nagyon sok segédanyag érhető el a http://angolsuli.info oldalon (ami az alap kiadványhoz készült, zömmel ehhez a változathoz is használható). Szintén jól lehet használni ehhez a változathoz is az English Reader, Positive English munkakönyvet. Beolvasó a http://www.angolsuli.com/kiado/index2.html oldalon található.

 

 

 

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


Amennyiben csak egy könyvet rendel, jóval kedvezőbb postadíjat számíthatunk fel! Kérjük, a vételár utalása előtt érdeklődjön!

Szállítási díj: 2 500 Ft Ingyenes 8 999 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2018-09-28

Fantasztikusan jó, jól felépített, sok szóval, remek nyelvtani felépítéssel. Mindenkinek ajánlom.

Hasonló termékek