AS015 Raktáron

Németh Ervin, Te meg Én

Akciós! Újdonság!
Te meg Én: egy férfi, aki apja lehetne élete legnagyobb szerelmének. Egy lány, aki olyan fékevesztett bujaság felé tereli, amit nem élhetnek túl. Miért keresnek jóval fiatalabb barátnőt 50 felett egyes férfiak? Miért mennek bele a lányok? Miért csábító a szado-mazo szerelmi…
2 995 Ft 2 500 Ft
[6.32EUR] / db
Max. rendelhető 5 db

Te meg Én: egy férfi, aki apja lehetne élete legnagyobb szerelmének. Egy lány, aki olyan fékevesztett bujaság felé tereli, amit nem élhetnek túl.

Miért keresnek jóval fiatalabb barátnőt 50 felett egyes férfiak? Miért mennek bele a lányok? Miért csábító a szado-mazo szerelmi játék? Hová fajulhat a kontroll nélküli BDSM? Miként torzul a szereplők személyisége?

Izgalmas kérdések, olykor nyitott válaszokkal egy magával ragadó pszicho-thriller történetben, melyben hiteles emberi sorsok, túlfűtött szerelem, fájdalom és gyilkosságok tartják fenn az olvasó figyelmét az első laptól az utolsóig.

Beolvasó: http://www.angolsuli.com/kiado/temegenbeolvaso.pdf

Szállítás

Posta egy könyv rendeléséhez 2cm gerincméretig


A 2 cm gerincméretet nem meghaladó egyetlen könyv esetében választható, normál levélpostai küldemény. Ajánlás felára 600,-Ft.

Szállítási díj: 800 Ft

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


Amennyiben csak egy könyvet rendel, jóval kedvezőbb postadíjat számíthatunk fel! Kérjük, a vételár utalása előtt érdeklődjön!

Szállítási díj: 2 500 Ft Ingyenes 8 999 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek