AS006 Raktáron

Best English Tests

Akciós!
A korábbi ESL Tests #1 és egyéb válogatott tesztekből készített összeállítás -- mint a címe is mutatja, a (diákjaink által) legjobbnak talált TELC és ECL tesztek a nyelviskolában összeállítottak közül. Szövegértési és nyelvtani tesztek elsősorban középfokú…
1 500 Ft 999 Ft
/ db
Max. rendelhető 3 db
A korábbi ESL Tests #1 és egyéb válogatott tesztekből készített összeállítás -- mint a címe is mutatja, a (diákjaink által) legjobbnak talált TELC és ECL tesztek a nyelviskolában összeállítottak közül.

Szövegértési és nyelvtani tesztek elsősorban középfokú nyelvvizsgákhoz és érettségihez. A nagy sikerű, sajtóból vett szövegekre épülő tesztkönyv felújított, kibővített kiadása alkalmazkodik a B2 szintű nyelvvizsgák nehézségi szintjéhez, azonban tartalmaz B1 (talán még A2) szinten lévő feladatokat is. Kiváló szókincsfejlesztő anyag, így bátran ajánljuk azoknak az érdeklődőknek is, akik csak szinten szeretnék tartani tudásukat, vagy meg akarnak ismerkedni a sajtószövegek nyelvezetével változatos témákban.

Azon kevés kiadvány közé tartozik, amelyek címlapján a németországi TELC nyelvvizsgaközpont engedélyezte a logó elhelyezését.

90 A5 oldal, FF belső ábrák.

Beolvasó található honlapunkon: http://www.angolsuli.com/kiado/index2.html

2019 tavaszváró akció / Készletsöprés akció

 

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


Szállítási díj: 1 550 Ft Ingyenes 5 990 Ft értékű rendelés felett.

GLS futár


Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek