A kísérleti áruházban ideiglenesen nem adható le rendelés. Amennyiben vásárolni szeretne, keresse meg a kiadót ismert elérhetőségein: http://angolsuli.com/index2.html

Best English Tests

Eredeti ár: 1 500 Ft / db
Ár: 1 250 Ft / db
Akciós!
  AS006
  RAKTáRON
A korábbi ESL Tests #1 és egyéb válogatott tesztekből készített összeállítás -- mint a címe is mutatja, a (diákjaink által) legjobbnak talált TELC és ECL tesztek a nyelviskolában összeállítottak közül.

Szövegértési és nyelvtani tesztek elsősorban középfokú nyelvvizsgákhoz és érettségihez. A nagy sikerű, sajtóból vett szövegekre épülő tesztkönyv felújított, kibővített kiadása alkalmazkodik a B2 szintű nyelvvizsgák nehézségi szintjéhez, azonban tartalmaz B1 (talán még A2) szinten lévő feladatokat is. Kiváló szókincsfejlesztő anyag, így bátran ajánljuk azoknak az érdeklődőknek is, akik csak szinten szeretnék tartani tudásukat, vagy meg akarnak ismerkedni a sajtószövegek nyelvezetével változatos témákban.

Azon kevés kiadvány közé tartozik, amelyek címlapján a németországi TELC nyelvvizsgaközpont engedélyezte a logó elhelyezését.

90 A5 oldal, FF belső ábrák.

Beolvasó található honlapunkon: http://www.angolsuli.com/kiado/index2.html

2017. karácsony akció / Készletsöprés akció

Hasonló termékek

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


 Postaköltség: 1 045 Ft Ingyenes 5 990Ft értékű rendelés felett.