ASF003 Készlethiány

Treiber Ottó: Karesz

Akciós!
Dr. Treiber Ottó az AngolSuli Kft. könyvkiadó tehetségkutató pályázatán bukkant fel. Írásai rendkívül olvasmányosak, ugyanakkor hűen jelenítik meg a kor életérzéseit. Első két könyve egy vidéki, paraszti sorból származó jogász szemszögéből mutatta be a kor Magyarországát…
2 700 Ft 2 300 Ft
[5.82EUR] / db
Készlethiány!

Dr. Treiber Ottó az AngolSuli Kft. könyvkiadó tehetségkutató pályázatán bukkant fel. Írásai rendkívül olvasmányosak, ugyanakkor hűen jelenítik meg a kor életérzéseit. Első két könyve egy vidéki, paraszti sorból származó jogász szemszögéből mutatta be a kor Magyarországát az 1940-es évektől a Harmadik Köztársaság kikiáltásáig. Kortörténeti értékét, különösen az 1956-os eseményekkel kapcsolatosan, történész méltatta.
Ez a kötet egy tanár, Lázár Károly, sorsát kíséri végig, megörökíti az egyszerű, középosztálybeli ember mindennapjait, gondolkodását, örömeit és tévelygéseit. Azok, akik átéltünk hasonlókat, könnyen tudunk azonosulni a főhőssel, azonban talán még érdekesebb feleleveníteni a kor hangulatát, általános viszonyait. Akik nem éltek még az itt bemutatott időkben, megismerhetik, milyen volt szüleik, nagyszüleik világa, gondolkodása.
A könyv kellően szórakoztató ahhoz, hogy bárki örömmel olvashassa. Ezúttal a terjedelem sem olyan méretű, hogy a vastag könyvektől viszolygókat visszarettenthesse, így remélhetőleg még többen olvassák majd, mint a korábbi, jóval vastagabb köteteket.
A szerző sajnos elég későn gondolt írásai kiadására, így már nem érhette meg harmadik könyvének megjelenését. Szerencsére a család fontosnak tartja, hogy szellemi örökségével minél többen találkozhassanak, így örömmel adjuk át ezt a kötetet az olvasóknak.

Dr. Németh Ervin
kiadóvezető
Beolvasó: http://www.angolsuli.com/franchise/karesz_beolvaso.pdf

Figyelem! Utolsó példányok, rendkívül korlátozott mennyiségben!

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


Amennyiben csak egy könyvet rendel, jóval kedvezőbb postadíjat számíthatunk fel! Kérjük, a vételár utalása előtt érdeklődjön!

Szállítási díj: 2 500 Ft Ingyenes 8 999 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek