AS004 Raktáron

A Mester

Akciós!
Az életbölcsességgel töltött zsebkönyv ideális ajándék családtagok, barátok, idősek és fiatalok részére egyaránt! A magyar olvasók először ismerkedhetnek meg Dee Than-Liu írásaival. A Mester kortalan, történelmi időszakokhoz nem kapcsolható. Kijelentései a…
1 395 Ft 800 Ft
[2.02EUR] / db

Az életbölcsességgel töltött zsebkönyv ideális ajándék családtagok, barátok, idősek és fiatalok részére egyaránt!

A magyar olvasók először ismerkedhetnek meg Dee Than-Liu írásaival. A Mester kortalan, történelmi időszakokhoz nem kapcsolható. Kijelentései a szarkasztikustól a rideg-kimért üzleti felsővezető számító megnyilvánulásáig terjednek. Bölcsessége a történelmi vallások, filozófiák és üzleti pszichológia talajában gyökerezik.

Keverednek a múlt és a jelen képei, hogy a "kőkorszaki" szemléletek anakronisztikus volta minél inkább hangsúlyt kapjon, már a külsőségekben is.

Ám nemcsak ezen a síkon ütközik a régi és a modern. A ma "korszerű" üzleti filozófiái párbajoznak a megrögzött, régi gondolkodásmóddal -- ahol többnyire a régi szemlélet marad alul, amennyiben nem a mozdíthatatlan Wu hadúr jeleníti meg azt.

Felgyorsult világunkban csupán egy stabil, rendíthetetlen elem marad: a Mester."

215 A6, puhatáblás, ragasztókötéssel.

A terméktámogatás oldalon beolvasót és a kötettel kapcsolatos rádióbeszélgetést talál: http://www.angolsuli.com/kiado/mester/index.html

 

2019 karácsonyi felező akció / Készletsöprés akció

 

Szállítás

Posta egy könyv rendeléséhez 2cm gerincméretig


A 2 cm gerincméretet nem meghaladó egyetlen könyv esetében választható, normál levélpostai küldemény. Ajánlás felára 600,-Ft.

Szállítási díj: 800 Ft

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


Amennyiben csak egy könyvet rendel, jóval kedvezőbb postadíjat számíthatunk fel! Kérjük, a vételár utalása előtt érdeklődjön!

Szállítási díj: 2 500 Ft Ingyenes 8 999 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek