A kísérleti áruházban ideiglenesen nem adható le rendelés. Amennyiben vásárolni szeretne, keresse meg a kiadót ismert elérhetőségein: http://angolsuli.com/index2.html

A Mester

Eredeti ár: 1 395 Ft / db
Ár: 995 Ft / db
Akciós!
  AS004
  RAKTáRON

Az életbölcsességgel töltött zsebkönyv ideális ajándék családtagok, barátok, idősek és fiatalok részére egyaránt!

A magyar olvasók először ismerkedhetnek meg Dee Than-Liu írásaival. A Mester kortalan, történelmi időszakokhoz nem kapcsolható. Kijelentései a szarkasztikustól a rideg-kimért üzleti felsővezető számító megnyilvánulásáig terjednek. Bölcsessége a történelmi vallások, filozófiák és üzleti pszichológia talajában gyökerezik.

Keverednek a múlt és a jelen képei, hogy a "kőkorszaki" szemléletek anakronisztikus volta minél inkább hangsúlyt kapjon, már a külsőségekben is.

Ám nemcsak ezen a síkon ütközik a régi és a modern. A ma "korszerű" üzleti filozófiái párbajoznak a megrögzött, régi gondolkodásmóddal -- ahol többnyire a régi szemlélet marad alul, amennyiben nem a mozdíthatatlan Wu hadúr jeleníti meg azt.

Felgyorsult világunkban csupán egy stabil, rendíthetetlen elem marad: a Mester."

215 A6, puhatáblás, ragasztókötéssel.

A terméktámogatás oldalon beolvasót és a kötettel kapcsolatos rádióbeszélgetést talál: http://www.angolsuli.com/kiado/mester/index.html

 

2017. karácsony akció / Készletsöprés akció

Hasonló termékek

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


 Postaköltség: 1 045 Ft Ingyenes 5 990Ft értékű rendelés felett.