Mivel jelenleg nincs internet elérhetőségem, ezen a felületen nem lehet rendelni.
AS008 Raktáron

21 English Topics, Part 2

A nagysikerű Positive English sorozat következő kiadványa három, egyenként 120-136 oldalas kötetben jelenik meg. A második kötet a következő hét témát dolgozza fel A2-B1, B2 és C1 szinten: Chapter 8, Health and healthy living Chapter 9, Transportation, travelling…
1 800 Ft
[4.73EUR] / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.

A nagysikerű Positive English sorozat következő kiadványa három, egyenként 120-136 oldalas kötetben jelenik meg. A második kötet a következő hét témát dolgozza fel A2-B1, B2 és C1 szinten:

Chapter 8, Health and healthy living
Chapter 9, Transportation, travelling and tourism
Chapter 10, Shopping
Chapter 11, Fashion and clothing
Chapter 12, Services
Chapter 13, Communication
Chapter 14, Living in the space age

A változatos szövegértési és nyelvtani tesztekkel tarkított, zömmel szövegközpontú kiadványsorozatot minden típusú nyelvvizsgához, valamint közép- és emeltszintű érettségihez egyaránt ajánljuk. A fő cél a szókincs növelése, azonban illusztráljuk a három akkreditált nyelvvizsgaszint közti eltéréseket. A kötet alkalmas egy nyelviskolai modul (60-80 tanóra) tanítására.

128 A5 oldal, FF belső ábrák.

A sorozathoz beolvasó és teljes hanganyag érhető el a honlapon: http://www.angolsuli.com/kiado/index2.html

A kötet két különböző címlappal jelent meg, így elképzelhető, hogy a mellékelt címlapfotótól eltérő változatot kap. Az ok, hogy nagykereskedelmi partnereink nem fogadták el, hogy a sorozat minden kötete azonos címlapképpel készüljön és csak a cím legyen eltérő, ezért részükre újra kellett nyomtatnunk a kiadványt. A belső tartalomra ez az újranyomás nincs hatással.

 

 

 

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


Amennyiben csak egy könyvet rendel, jóval kedvezőbb postadíjat számíthatunk fel! Kérjük, a vételár utalása előtt érdeklődjön!

Szállítási díj: 2 000 Ft Ingyenes 6 999 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek