angolsuli.superwebaruhaz.huNyelvkönyv Positive English for Beginners csoportos rendelés - 5db
A kísérleti áruházban ideiglenesen nem adható le rendelés. Amennyiben vásárolni szeretne, keresse meg a kiadót ismert elérhetőségein: http://angolsuli.com/index2.html

Positive English for Beginners csoportos rendelés - 5db

Eredeti ár: 11 450 Ft / db
Ár: 7 250 Ft / db
Akciós!
  AS013CS
  RAKTáRON
Iskolakezdési akció!

Amennyiben ön angol nyelvtanár és szeretné kiadványunkat használni diákjaival, legalább öt példány esetében egyedi áron teheti meg, darabonként 1800,-Ft áron (kérem, jelezze részünkre e-mailben a kért mennyiséget, és annak megfelelően utaljon, függetlenül a visszaigazoló e-mailben szereplő összegtől!) Maximális rendelési mennyiség 10 darab. Ha több példányra lenne szüksége, lépjen kapcsolatba a könyvkiadóval és még kedvezőbb egyedi árat adunk.

Figyelem: üzleti megrendelésnél nem érvényes a magánszemélyek részére törvényileg garantált elállási jog! Ügyeljen a pontos számlázási cím megadására!

Nyelvkönyv újrakezdő, intenzív kezdő, felfrissítő tanfolyamokhoz a könyvkiadó szlogenje szerint: "Angoltudás könnyen, szórakozva".
Mi teszi ezt a kötetet pozitívvá?
* Kommunikációközpontúság -- nem csak unalmas, végtelen nyelvtani tesztek
* Hatékony (nyelv)tanulási módszerek bemutatása
* Többségében pozitív beállítottságú példamondatok, szövegek
* Modern nyelvhasználat, valós élethelyzetek szemléltetése, mely már az első külföldi utazásnál is sikerélményhez vezethet
* Eltérő akcentusok, hasznos és félreérthető helyzetek szemléltetése
* Terméktámogatás honlapunkon (teljes hanganyag, számos letöltés, hibajavítás, stb.)

Eleged van a sikertelen nyelvtanulásból, elvont, gyakorlatilag használhatatlan témákból, magyar szerzőkre jellemző pesszimizmusból? Szeretnél végre megtanulni angolul? Akkor ez a könyv neked szól!

210 A5 oldal terjedelem, fekete-fehér belső ábrák

Természetesen a teljes hanganyag és nagyon sok segédanyag érhető el a http://angolsuli.info oldalon (ami az alap kiadványhoz készült, zömmel ehhez a változathoz is használható). Szintén jól lehet használni ehhez a változathoz is az English Reader, Positive English munkakönyvet. Beolvasó a http://www.angolsuli.com/kiado/index2.html oldalon található.

Hasonló termékek

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


 Postaköltség: 1 045 Ft Ingyenes 5 990Ft értékű rendelés felett.