Tisztelt Látogató! A tanévkezdési akció lezárult. Webáruházunk zárva tart, a rendelések felvétele szünetel. Ha rendelni kíván, keresse a könyvkiadót a honlap főoldalán megadott e-mail címen! http://angolsuli.com/index2.html

Iskolakezdési akció 2017.

Iskolakezdési akció 2017.

A tervek szerint 2017. 09. 01.-től 2017. 10. 31.-ig újból megnyitjuk a webáruházat és "iskolakezdési akciót" szervezünk. Egyes könyvek akár féláron is szerepelhetnek, de vannak olyan kiadványok, melyekre nem vagy lényegesen kevesebb engedményt adunk. A megrendelést csak postai úton lehet átvenni, személyesen nem, mivel nem rendelkezünk arra alkalmas üzlethelyiséggel illetve kiszolgáló személyzettel.

Amiben többet szeretnénk adni legtöbb piaci versenytársunknál:

  • Ingyenesen letölthető hanganyagot biztosítunk a nyelvi kiadványokhoz http://www.angolsuli.com
  • Egyre bővülő ingyenes segédletet adunk közre a "class handout" letöltéseknél http://www.angolsuli.com
  • Ha bármilyen hibát észreveszünk, azonnal jelezzük a letöltési oldalon
  • Kiadványainkról leírást, beolvasókat teszünk közzé http://www.angolsuli.com/kiado/index2.html
  • Bármilyen kérdésben meg lehet keresni ismert elérhetőségeinken

Számunkra legfontosabb, hogy felhasználóink elégedettek legyenek és minél könnyebben szerezzenek használható nyelvtudást! Jelmondatunk: Angoltudás könnyen, szórakozva.

Ismételten fel szeretném hívni a figyelmet, hogy jelenleg tesztelési üzemben van a webáruház. Ugyan már minden funkciója működik, de a "hivatalos megnyitás"-hoz szeretnénk látni, hogy egyáltalán van-e értelme fenntartani egy ilyen felületet. Korábbi teszteléseknél gyakorlatilag olyan csekély rendelés futott be és azok zöme is olyanoktól, akik soha nem egyenlítették ki a vételárat, hogy a tartós üzemeltetésnek nem láttam értelmét, így a működést ideiglenesen ki kellett kapcsolni. Bízom benne, hogy a mostani próba sikeresebb lesz, és immár az ideiglenes tesztelésről át tudunk állni egy hivatalos, tartós működésre!