Amennyiben csak egy kiadványt rendel, elképzelhető, hogy jóval kedvezőbb postadíjat tudok felszámolni. Kérem, a vételár utalása előtt érdeklődjön!

Hírek

Újdonság: Csoportos megrendelés

A rendelések módját átdolgoztuk, ezért a könyvkiadó honlapján üzleti megrendelők részére meghirdetett árkedveményeket beszüntettük, és a webáruházban jelenítjük meg "Csoportos megrendelés" megjelöléssel, ami minimum 5 példányt jelent. Egyik újdonság, hogy nem kapcsoljuk a Positive English nyelvkönyv tanulócsoportok részére való megrendelését a munkakönyv kötelező megrendeléséhez.

Ahol öttel nem osztható számú tanulónak szeretnének rendelni, kérjük, a rendeléshez kapcsolt közleményben jelezzék a pontos számot, és várják meg az egyedi árak visszaigazolását (az öt példány feletti mennyiségre darabonként a megadott kedvezményes ár osztva öttel; további kedvezményt már sajnos nem tudunk adni.)

20 példány feletti rendelés esetén "kiemelet partner kedvezménnyel" még tovább csökkentett, előre egyeztetett egyedi árakat adunk meg.

Szeretném felhívni a figyelmet arrra, hogy a "csoportos megrendelés," mivel kereskedelmi mennyiséget tartalmaz, minden esetben üzleti megrendelésnek minősül, és a törvények által magánszemélyek részére kötelezően előírt elállási jogok nem gyakorolhatóak rá. Nem vizsgáljuk, hogy rendelkezik-e a megrendelő vállalkozói igazolvánnyal, de a megrendelés tényéből azt vélelmezzük.

Magáncélú megrendelésre ez a módozat NEM VEHETŐ IGÉNYBE!