angolsuli.superwebaruhaz.huNyelvkönyv English Reader, Positive English nyelvkönyv duó
A kísérleti áruházban ideiglenesen nem adható le rendelés. Amennyiben vásárolni szeretne, keresse meg a kiadót ismert elérhetőségein: http://angolsuli.com/index2.html

English Reader, Positive English nyelvkönyv duó

Eredeti ár: 4 790 Ft / db
Ár: 4 250 Ft / db
Akciós!
  AS002B
  RAKTáRON
Ajándékozza meg ismerősét is angoltudással! Rendeljen 2 példányt rendkívül kedvező áron, így a postaköltséget meg tudja spórolni!

Nyelvkönyv újrakezdő, intenzív kezdő, felfrissítő tanfolyamokhoz a könyvkiadó szlogenje szerint: "Angoltudás könnyen, szórakozva".
Mi teszi ezt a kötetet pozitívvá?
* Kommunikációközpontúság -- nem csak unalmas, végtelen nyelvtani tesztek
* Hatékony (nyelv)tanulási módszerek bemutatása
* Többségében pozitív beállítottságú példamondatok, szövegek
* Modern nyelvhasználat, valós élethelyzetek szemléltetése, mely már az első külföldi utazásnál is sikerélményhez vezethet
* Eltérő akcentusok, hasznos és félreérthető helyzetek szemléltetése
* Terméktámogatás honlapunkon (teljes hanganyag, számos letöltés, hibajavítás, stb.)

Eleged van a sikertelen nyelvtanulásból, elvont, gyakorlatilag használhatatlan témákból, magyar szerzőkre jellemző pesszimizmusból? Szeretnél végre megtanulni angolul? Akkor ez a könyv neked szól!

277 A5 oldal terjedelem, színes belső ábrák

Figyelem! A termék könyvkiadónk egyik legsikeresebb, "bestseller" terméke és jelenleg korlátozott példányban áll rendelkezésre. A tervezett újranyomásig (ami csak apróbb hibajavításokban fog eltérni), utolsó darabos árunak tekintendő, így kiárusítás alatt áll, ami azt jelenti, hogy nem vonatkozik rá a visszavásárlási garancia. Csak ennek tudatában legyen szíves megrendelni, illetve a vételárat kiegyenlíteni!

Hasonló termékek

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


 Postaköltség: 1 045 Ft Ingyenes 5 990Ft értékű rendelés felett.