ASS002cs Raktáron

English Reader Positive English nyelvkönyv csoportos rendelés - 5db

Akciós!
Amennyiben ön angol nyelvtanár és szeretné kiadványunkat használni diákjaival, legalább öt példány esetében egyedi áron teheti meg, darabonként 1950,-Ft áron (kérem, jelezze részünkre e-mailben a kért mennyiséget, és annak megfelelően utaljon, függetlenül a visszaigazoló e-mailben…
11 975 Ft 9 750 Ft
/ db
Max. rendelhető 2 db
Amennyiben ön angol nyelvtanár és szeretné kiadványunkat használni diákjaival, legalább öt példány esetében egyedi áron teheti meg, darabonként 1950,-Ft áron (kérem, jelezze részünkre e-mailben a kért mennyiséget, és annak megfelelően utaljon, függetlenül a visszaigazoló e-mailben szereplő összegtől!) Maximális rendelési mennyiség 2x5, azaz 10 darab. Ha több példányra lenne szüksége, lépjen kapcsolatba a könyvkiadóval és még kedvezőbb egyedi árat adunk.

Figyelem: üzleti megrendelésnél nem érvényes a magánszemélyek részére törvényileg garantált elállási jog! Ügyeljen a pontos számlázási cím megadására!

Nyelvkönyv újrakezdő, intenzív kezdő, felfrissítő tanfolyamokhoz a könyvkiadó szlogenje szerint: "Angoltudás könnyen, szórakozva".
Mi teszi ezt a kötetet pozitívvá?
* Kommunikációközpontúság -- nem csak unalmas, végtelen nyelvtani tesztek
* Hatékony (nyelv)tanulási módszerek bemutatása
* Többségében pozitív beállítottságú példamondatok, szövegek
* Modern nyelvhasználat, valós élethelyzetek szemléltetése, mely már az első külföldi utazásnál is sikerélményhez vezethet
* Eltérő akcentusok, hasznos és félreérthető helyzetek szemléltetése
* Terméktámogatás honlapunkon (teljes hanganyag, számos letöltés, hibajavítás, stb.)

Eleged van a sikertelen nyelvtanulásból, elvont, gyakorlatilag használhatatlan témákból, magyar szerzőkre jellemző pesszimizmusból? Szeretnél végre megtanulni angolul? Akkor ez a könyv neked szól!

277 A5 oldal terjedelem, színes belső ábrák

Figyelem! A termék könyvkiadónk egyik legsikeresebb, "bestseller" terméke és jelenleg korlátozott példányban áll rendelkezésre. A tervezett újranyomásig (ami csak apróbb hibajavításokban fog eltérni), utolsó darabos árunak tekintendő, így kiárusítás alatt áll, ami azt jelenti, hogy nem vonatkozik rá a visszavásárlási garancia. Csak ennek tudatában legyen szíves megrendelni, illetve a vételárat kiegyenlíteni!

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


Amennyiben csak egy könyvet rendel, kedvezőbb postadíjat számíthatunk fel! Kérjük, a vételár utalása előtt érdeklődjön!

Szállítási díj: 1 600 Ft Ingyenes 6 999 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek