angolsuli.superwebaruhaz.huNyelvkönyv English Reader, Positive English Munkafüzet csoportos rendelés - 5db
A kísérleti áruházban ideiglenesen nem adható le rendelés. Amennyiben vásárolni szeretne, keresse meg a kiadót ismert elérhetőségein: http://angolsuli.com/index2.html

English Reader, Positive English Munkafüzet csoportos rendelés - 5db

Eredeti ár: 6 475 Ft / db
Ár: 5 350 Ft / db
Akciós!
  AS005CS
  RAKTáRON
Amennyiben ön angol nyelvtanár és szeretné kiadványunkat használni diákjaival, legalább öt példány rendelése esetén egyedi áron teheti meg, darabonként 995,-Ft áron (kérem, jelezze részünkre e-mailben a kért mennyiséget és annak megfelelően utaljon, függetlenül a visszaigazoló e-mailben szereplő összegtől!) Maximális rendelési mennyiség 10 darab. Ha több példányra lenne szüksége, lépjen kapcsolatba a könyvkiadóval és még kedvezőbb egyedi árat adunk.

Figyelem: üzleti megrendelésnél nem érvényes a magánszemélyek részére törvényileg garantált elállási jog! Ügyeljen a pontos számlázási cím megadására!

Read more: http://angolsuli.superwebaruhaz.hu/english-reader-positive-english-nyelvkonyv-csoportos-rendeles-t388212#ixzz41eIeYXzS


Az igazán hatékony felhasználás érdekében szükséges a Positive English nyelvkönyvhöz tartozó munkafüzet, melyet gyakorló középiskolai oktató kollégák lektori bevonásával készítettünk el.

96 A5 oldal, FF belső ábrák.

Hasonló termékek

Szállítás

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


 Postaköltség: 1 045 Ft Ingyenes 5 990Ft értékű rendelés felett.