A könyvkiadó átalakítása miatt az áruház működése szünetel; rendelés nem lehetséges! Keresse könyveinket a forgalmazási partnereinknél (elsősorban Líra és Bookangel -- Arangybagoly)!
AS005cs Raktáron

English Reader, Positive English Munkafüzet csoportos rendelés - 5db

Akciós!
Amennyiben ön angol nyelvtanár és szeretné kiadványunkat használni diákjaival, legalább öt példány rendelése esetén egyedi áron teheti meg, darabonként 648,-Ft áron (kérem, jelezze részünkre e-mailben a kért mennyiséget és annak megfelelően utaljon, függetlenül a visszaigazoló…
6 475 Ft 3 237 Ft
/ db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.

Amennyiben ön angol nyelvtanár és szeretné kiadványunkat használni diákjaival, legalább öt példány rendelése esetén egyedi áron teheti meg, darabonként 648,-Ft áron (kérem, jelezze részünkre e-mailben a kért mennyiséget és annak megfelelően utaljon, függetlenül a visszaigazoló e-mailben szereplő összegtől!) Maximális rendelési mennyiség 10 darab. Ha több példányra lenne szüksége, lépjen kapcsolatba a könyvkiadóval és még kedvezőbb egyedi árat adunk.

Figyelem: üzleti megrendelésnél nem érvényes a magánszemélyek részére törvényileg garantált elállási jog! Ügyeljen a pontos számlázási cím megadására!

Read more: http://angolsuli.superwebaruhaz.hu/english-reader-positive-english-nyelvkonyv-csoportos-rendeles-t388212#ixzz41eIeYXzS


Az igazán hatékony felhasználás érdekében szükséges a Positive English nyelvkönyvhöz tartozó munkafüzet, melyet gyakorló középiskolai oktató kollégák lektori bevonásával készítettünk el.

96 A5 oldal, FF belső ábrák.

 

2019 tavaszi felező akció / Készletsöprés akció

Szállítás

Posta egy könyv rendeléséhez (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


A 2 cm gerincméretet nem meghaladó egyetlen könyv esetében választható, normál levélpostai küldemény. Ajánlás felára 200,-Ft.

Szállítási díj: 600 Ft

Posta (ajánlott küldemény vagy csomag)


Amennyiben csak egy könyvet rendel, jóval kedvezőbb postadíjat számíthatunk fel! Kérjük, a vételár utalása előtt érdeklődjön!

Szállítási díj: 2 000 Ft Ingyenes 6 999 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek