A Positive English és a Positive English for Beginners tankönyvek mellé ingyen munkakönyvet biztosítunk!

2019. tavaszváró akció

2019. tavaszváró akció / 2019. Tavaszi felező akció

A tervek szerint 2019. 03. 01.-től 2019. 06. 01.-ig újból megnyitjuk tesztelésre a webáruházat és "tavaszváró akciót" és "tavaszi felező" szervezünk. Egyes könyvek jelentős kedvezménnyel szerepelhetnek (a "tavaszi felező" akcióban kb. 50% árengedménnyel), de vannak olyan kiadványok, melyekre nem vagy csak csekély engedményt tudunk adni és vannak olyanok is, amelyekből ideiglenes készlethiányunk van. A megrendelést csak postai úton lehet átvenni, személyesen nem, mivel nem rendelkezünk arra alkalmas üzlethelyiséggel illetve kiszolgáló személyzettel.

Amiben többet szeretnénk adni legtöbb piaci versenytársunknál:

  • Ingyenesen letölthető teljes hanganyagot biztosítunk a nyelvi kiadványokhoz http://www.angolsuli.com
  • Nyelvkönyveinkhez egyre bővülő ingyenes segédletet adunk közre a letöltéseknél http://www.angolsuli.com
  • Ha bármilyen hibát észreveszünk, azonnal jelezzük a letöltési oldalon (fontos, hogy visszajelzést kapjunk, így minél több felhasználót segíthetünk!)
  • Kiadványainkról leírást, beolvasókat teszünk közzé http://www.angolsuli.com/kiado/index2.html
  • Bármilyen kérdésben meg lehet keresni ismert elérhetőségeinken (főként az e-mailt javasoljuk)

Számunkra legfontosabb, hogy felhasználóink elégedettek legyenek és minél könnyebben szerezzenek használható nyelvtudást! Jelmondatunk: Angoltudás könnyen, szórakozva.

Ismételten fel szeretném hívni a figyelmet, hogy jelenleg tesztelési üzemben van a webáruház. Ugyan már minden funkciója működik, de a "hivatalos megnyitás"-hoz szeretnénk látni, hogy egyáltalán van-e értelme fenntartani egy ilyen felületet. Korábbi teszteléseknél gyakorlatilag olyan csekély rendelés futott be és azok zöme is olyanoktól, akik soha nem egyenlítették ki a vételárat, hogy a tartós üzemeltetésnek nem láttam értelmét, így a működést ideiglenesen ki kellett kapcsolni. Bízom benne, hogy a mostani próba sikeresebb lesz, és immár az ideiglenes tesztelésről át tudunk állni egy hivatalos, tartós működésre!